Overige Urn Beelden

Als het over beelden gaat waarin de as van een overleden dierbare bewaard kan worden op zo een tastbare en waardige herinnering te vormen zijn er natuurlijk ongekend veel mogelijkheden. Op deze website kunnen wij dan ook niet alle opties op een eigen pagina in detail bespreken. Vandaar dat u op deze pagina een overzicht vindt van de overige urn beelden die u bij de urnshop aan kunt treffen.

De overige urn beelden die u op de website van de urnshop aan zult treffen lopen natuurlijk zeer uiteen in vorm en afmetingen. U zult daarom ook beelden aan treffen die kleiner zijn en waarin een kleinere hoeveelheid as bewaard kan worden of beelden die een stuk groter zijn en waar u alle als van uw overleden dierbare in kunt bewaren. De afmetingen van urn beelden werken darmee op dezelfde manier als die van normale urnen waarbij u om alle as te bewaren ook een grotere urn nodig zult hebben. Het is hier door ook zeer belangrijk dat u zich voor het urn beeld kopen goed af vraagt waar u het beeld neer wilt gaan zetten. Als u kiest voor één van de unieke urn beelden dan wilt u natuurlijk ook dat het beeld een unieke plaats krijgt. Op deze manier komt het beeld goed tot z’n recht als beeld die voor anderen gewoon een beeld is maar voor u een zeer speciale betekenis heeft. Vandaar ook dat de speciale urn beelden die u bij de urnshop aan zult treffen uniek in hun karakter zullen zijn en u uw eigen unieke herinneringen kunnen bieden. U wilt dan ook zeker weten dat u een speciale plaats voor de urn beelden hebt gevonden zodat het unieke karakter niet verloren gaat doordat het beeld niet goed tot haar recht komt.

Bij het maken van uw keuze uit de overige urn beelden zult u vaak beelden aan treffen die een menselijke afbeelding als thema hebben. Een menselijke afbeelding heeft als voordeel dat de herinnering aan een overleden dierbare een heel stuk tastbaarder wordt. Ook al gaat het uiteindelijk niet om het thema van de urn beelden zelf maar juist om uw eigen herinnering, het beeld van een mens kan juist de herinnering aan een mens levend houden. De kracht van beelden is al zo oud als de mensheid, u moet deze kracht zien als de ontwikkeling van grot tekeningen tot de beroemde beelden uit de Griekse en Romeinse oudheid en verder naar onze moderne tijd. Vandaar ook dat sommige van de verschillende urn beelden echt unieke urn beelden zijn die duidelijk geïnspireerd zijn op beroemde beelden uit de historie van de mensheid. Ook speciale urn beelden die een afbeelding van beroemdheden zijn kunnen heel erg goed als beeld hun werk doen terwijl u alleen weet welke speciale betekenis het beeld voor u heeft. Uiteindelijk is het daar natuurlijk allemaal om te doen, uw herinnering op een manier die voor u goed werkt zonder dat een ander daar iets mee te maken heeft. Of u dit nu doet door middel van engel urn beelden of op welke andere manier ook dat is helemaal aan u.

Let in ieder geval op dat u bij uw keuze uit de overige urn beelden een plaats in gedachten hebt waar het beeld goed tot haar recht komt. Hierbij is een eigen plaats zonder dat er iets direct in de buurt staan zeker nodig bij de grotere beelden. Bij bookend urn beelden zal de boekenkast juist weer de meer aangewezen plaats zijn. Op deze wijze zullen alle beelden een eigen plek verlangen waarvan u zelf moet afwegen of u het beeld deze plek kan bieden of niet. Wij willen u echte adviseren hier goed over na te denken want het zou erg jammer zijn als u een urn beeld aan schaft en er uiteindelijk geen plek voor blijkt te hebben. Hierbij is het ook belangrijk dat u kijkt naar het materiaal waarvan de overige urn beelden gemaakt zijn. U zult zien dat veel van de beelden gemaakt zijn van marmer dat zich door haar eigenschappen goed leent voor het vervaardigen van beelden. Ook worden er beelden gemaakt van een keur aan andere materialen waarbij ook de keuze heeft om door kunstenaars gemaakte unieke urn beelden aan te schaffen. Hiervoor wordt veelal keramiek gebruikt omdat dit de kunstenaar erg veel vrijheid geeft. Ook verschillenden metalen worden toegepast om beelden te maken maar dit is een stuk moeilijker te bewerken. Het gebruik van hout om speciale urn beelden te maken is ook een optie die toegepast wordt. Uiteraard hebben alle gebruikte materialen zo hun unieke eigenschappen en dit zorgt er voor dat niet alle beelden geschikt zijn om buiten geplaatst te worden. Let ook hier goed op als u eerst een plaats om de urn neer te zetten en daarna een urn uit zoekt.